Sanitair Outlet Rosmalen
Geeft nieuwe producten een tweede kans

Onze producten kopen?


De outlet winkel

Onze producten kan je tijdens de openingstijden (donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur)direct zien, voelen, afrekenen en meenemen. Daarvoor hebben we een Outlet winkel gemaakt, de grotere producten (douchewanden, cabines etc) Staan in de stellingen.


De webshop

Alle producten die wij op voorraad hebben staan ook op onze webshop: www.retour-goed.nl. Naast dat je de producten kunt ophalen bieden wij ook de mogelijkheid om ze te bezorgen. De verzendkosten worden per product aangegeven. In de regel gaan kleine producten per pakketdienst mee en leveren wij grotere producten via onze vaste transporteur.


Staat er niet wat je zoekt?


Naast de verkoop van onze voorraad producten kunnen wij, vanwege onze goede relatie met diverse groothandelaren en fabrikanten, ook reguliere producten vaak scherp inkopen en aanbieden.


Badkamer advies


Weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn voor jouw badkamer? Middels een tekenprogramma kunnen wij in 3-D een schets maken van jouw badkamer! Vervolgens kunnen wij vanuit de schets een offerte maken waarin we proberen zoveel mogelijk voorraad producten te verwerken maar ook reguliere producten kunnen aanbieden om de badkamer compleet te maken.


 
 
 
E-mailen
Bellen