Sanitair Outlet Rosmalen
Geeft nieuwe producten een tweede kans

Waarom zou je bij ons kopen?

De prijs


Op de eerste plaats is daar de prijs! De producten die je bij ons koopt kosten je ongeveer de helft van de reguliere verkoopprijs. 50% korting omdat vaak alleen de verpakking is beschadigd. Het product is namelijk nieuw en onbeschadigd. Treffen we in de zending toch een product aan met schade dan benoemen wij dit in de tekst en maken we extra foto's voor de webshop. In de Outlet winkel kan de verkoper precies vertellen of een product onbeschadigd is of niet.


Het milieu


De producten die je bij ons koopt zouden normaal niet op de Nederlands markt terecht komen. De bedrijven waar wij deze opkopen hebben niet de mensen en middelen om de producten na te kijken, vast te leggen in het systeem en actief te verkopen. Zij hebben hun handen vol aan de verkoop van de reguliere producten. Onze producten zouden daarom vaak worden vernietigd of geëxporteerd. Doordat wij de producten wel verwerken hoeven ze niet opnieuw geproduceerd te worden. 

 

Controle van de kwaliteit


Op niet veel plekken worden alle producten direct bij binnenkomst gecontroleerd. Bij ons dus wel. Daarom weten wij wat we verkopen. Daarnaast zijn de producten die bij ons binnen komen producten die door de reguliere retailers veel worden verkocht en dus populair zijn. Dat onze producten modern en gewild zijn is dan ook niet zonder reden natuurlijk.


Je neemt de producten direct mee


Wij zijn een Outlet zoals hij volgens ons is bedoeld! Waar andere bedrijven zich ook Outlet of dump noemen hebben zij vaak prachtige showopstellingen die ze graag zo houden. De producten die je daar koopt moeten voor je besteld worden. Al onze producten die je ziet kan je direct betalen en meenemen. In sommige gevallen schroeven we het product in jouw bijzijn van de muur. Is het product te groot (of koop je een complete badkamer) dan bieden we de mogelijkheid aan om het thuis te laten bezorgen met een transporteur.

 
 
 
E-mailen
Bellen